Dagbok

Kjære hesteiere og andre nysgjerrige,her skriver jeg mine vurderinger om hestene og om travresultater

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av gaus, 19. mar, 2009
Klosterskogen:Ramstad Eld fikk 5 pr.etter å sitte sist i ikke alt for hardt tempo foran, og da blir det vanskelig å hente noe til slutt, men Rams" gikk med krefter over mål idag og det lover godt fremover,idag var det bare Trollgutt som var markert bedre enn oss, de andre kan vi ta med annet løpsopplegg
Skrevet av gaus, 9. mar, 2009
UKE 10:Treningsrapport:
Ramstad Eld,trener veldig bra og virker i form,mistet sko i havna og rev av ett stykke hov,så litt krise pga han må gå skoløs i løp!!!
Hilderid,trener ok,har ikke sluppet seg enda,men nærmer seg stadig,vant billig lokalkjøring lørdag.
Boggy Ladylike,trener bra og hardt,satser og letter litt på treninga fremover og ventes til start når snøen er vekke i treningsløypa.
Lucky News,som Boggy Ladylike,god fart,talent og valpete.
Thai Madonna,iskald travhoppe,går jogg og skrittrening mest mulig
Brenne Balder,fornuftig og flink,skritter som en gammelhest,og løper fint
Olaf,litt stri og hard,men lærer for hver dag,flott trav
Bakkmo Braute,flotte bevegelser men er litt ivrig enda,mangler også litt styrke og få tatt av piggskoene
Storkar,trener bedre nå,men er best med sommersko også han"
Mikk,så bra ut i ett lett jobb på fredag,kommer alltid tilbake i form han,jevn og flink
Skrevet av Gaus, 1. mar, 2009
UKE 9:På KLOSTER torsdag var Ulsrud Mikk sliten etter mange løp på rappen,Bakkmo Braute var i tet før han galopperte håpløst!!Ellers dro Horgen Kinge hjem til Trøgstad(og Magne)og Jolly Good -3 år fra stallen,lykke til til de videre!!!
Skrevet av gaus, 21. feb, 2009
JARLSBERG:Ulsrud Mikk,eller Mikke,startet på Jarlsberg igår,han ble uplassert på 32/2.600m.Det ble en bråstopp underveis og det virka til å ta all lufta fra ham,han ga seg til slutt".
Skrevet av gaus, 19. feb, 2009
Hilderid ble nr. 2 idag på Klosterskogen!Ho gikk i "dødens" hele løpet og var veldig flink,hun kan være hoppederby aktuell hvis ho utvikler seg i samme tempo frem til høsten.Men det er selvfølgelig langt dit og veien er lang.I dag var ho klart positiv i allefall!!
Skrevet av gaus, 16. feb, 2009
Ulsrud Mikk gikk bra fra andre spor på Drammen igår.Han satt i rygg leder til over mål,ble nr 2 helfrisk i mål!Starter igjen på Jarlsberg til fredag med vinnermuligheter!!Fortjener en seier snart,Mikk-vi har kjørt inn 76.000 hittil iår på stallen,på 10 starter,målet iår er 500.000 totalt på hele året,vi klarer det,men avhenger av at hesteeierne er lojale og tror på oss!!
Skrevet av gaus, 14. feb, 2009
Ramstad Eld gjorde årsbeste uten å få premie!!Neslands Loke var steingod på 24-tallet,20 talls meter forann oss,Ramstad Eld gikk 26.4 2100 m voltestart.Storkar gikk årsbeste han og forsåvidt,tror løpet skal hjelpe nå,han har ikke gått løp på lenge!!Storkar fikk premie på 33.6/2100 voltestart.-
Skrevet av gaus, 7. feb, 2009
TRENINGSRAPPORT:Ramstad Eld,trener variert går løp jevnt fremover
Ulsrud Mikk-mikke gromgutt trener også variert,ridning,nå i endel i djupsnø,4-hjulstrening og intervalltrening.
Bakkmo Braute-går variert han også,men trenger krefter og treningsløp.Stor flott hest med mye fart og galopp i seg!
Storkar-problembarn,går løp når som helst.Var utflyger før han kom til oss,så jeg synes det var bra å tjene 54.000 ifjor!
Hilderid-gikk 34 som 3-åring,men er enda barnslig,men joda trav som rekker !!starter slutten av februar
Horgen Kinge-går løp men galopperer mye og kan mye.Har tjent 380.000 så en bra hest er det!
Jolly Good-3 år-Steintøff jente som vi ikke tar sjansen på å trene lite!Traver flott,men jeg tror hun trenger sommerbane for virkelig å få opp farten
Boggy Ladylike-sent utviklet 3 åring men flotte travaner,spretter som en gaselle!
Lucky News-er helt utviklet stor 3 åring,starter helt sikkert iår
Thai Madonna,Olaf(varmblod),Brenne Balder-2 åringer som trener lystbetont ,litt trykk og lett jogg annenhver dag
Skrevet av gaus, 6. feb, 2009
5.februar ble oppturen foreløpig iår.Ramstad Eld vant i "hurtigklassen" og var positiv med tanke på fremtiden.Ulsrud Mikk var også veldig positiv 4 de,etter og gått i hardt grunnlag mot gode hester!!
Skrevet av gaus, 1. feb, 2009
angående treningsrapporteing for hestene som ikke går løp ligger det med treningsrapport til hver faktura!Men joda vi skriver litt her også: Alle 3-åringene,Lucky News,Boggy Ladylike og Jolly Good går lange turer i uka, en gang i uka går de alle banejobb på 1.40/1700meter, alle trener det hur lett som helst som Skrækken ville sagt det",det er mest mulig trening som gjelder nå,ikke hvor raskt det går foreløpig
Skrevet av gaus, 1. feb, 2009
Horgen Kinge fungerte dårlig,mulig hovøm på frambeina,vi legger på såler,og eieren kjører lokalkjøring allerede 7.februar! Er muligens en hest som galopperer lett når han ikke føler det stemmer!
Skrevet av Per Andorsen, 31. jan, 2009
Hei,gratulerer med ny hjemmeside!Fint om du kunne presentere 3 åringene du har på stallen med litt trenings info.
E-post:
Skrevet av gaus, 26. jan, 2009
Ramstad Eld ble for passivt kjørt,ble sittende bom fast bak slitne konkurrenter,så får ta det resultatet på uturskontoen,bruker å få gjen d å sitte fast.Virket fin i travet og bra ellers.Ramstad Eld skal ut i vanlig løp på Klosterskogen 5.februar,er han fin da satser vi på V75 på Sørlandet 14.februar!!
Skrevet av gaus, 23. jan, 2009
uke nr.4 ble ikke all verdens bra resultater,vi har en start til søndag med Ramstad Eld som kan rette opp".Horgen Kinge feilet på Momarken på tirsdagen,på en alt for løs bane for ham.Bra var Hilderid og Bakkmo Braute på lokalkjørig forleden,det ble 2 plasser på begge-stor fremgang på begge!
Skrevet av Gaus, 23. jan, 2009
23/1-09:Alle hestene trener bra for tia,spesielt 3-åringene og Hilderid,men det er mye sne her så vi får ikke trent like hardt som vi ønsker,veldig vanskelig å anslå den beste hesten vår for 2009