Dagbok

Kjære hesteiere og andre nysgjerrige,her skriver jeg mine vurderinger om hestene og om travresultater

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Gaus, 4. mar, 2016
LOST GENIUS DET FORTAPTE GENI HADDE 4 SPOR OG VAR SÅNN DER UTE PÅ STAYERDISTANSEN MEN OVERTOK TETEN ETTER EN RUNDE .....HOLDT STAND OG SÅ OVERLEGEN UT HELT TIL HAN RULLET OVER I SISTE SVING, MEN OK HESTEN ER I FORM. VINNER GLATT UTEN GALOPP I SISTE SVING. FIKK TRØSTEPREMIE....
Skrevet av Gaus, 3. mar, 2016
BJERKE IDAG:

SALTE GLEIPEN GIKK OG SKLEI LITT, MYE SNØFALL RETT FØR OG SKOLØS FORAN GJORDE SITT TIL AT HAN TRØBLET OG MÅTTE I TILLEGG GÅ MED LITT STRAM SJEKK . SYNES LIKEVEL HESTEN UTVIKLER SEG OG TAKLER BEDRE TEMPOFORANDRINGER... KONKURRENT GÅR PÅ UTSIDEN AV HAM TIDLIG I LØPET OG DET TÅLER HAN IKKE, DET MÅ VI TRENE PÅ..

ROKNE ANN TAPER MYE FRA SPRINGSPOR, LEGGER SEG IKKE TIL FRA START MEN GÅR SOM ET SKUDD PÅ SLUTTEN OG HENTER PENGER SELV OM VI SITTER HELT LÅST I MÅL


ELLERS SÅ PASSERTE JEG 10 MILL INNKJØRT IDAG, DET MESTE MED EGENTRENTE HESTER.
Skrevet av Gaus, 29. feb, 2016
EILERT OG KJØLBERGJENTA I SAMME LØP LØRDAG I DRAMMEN...

EILERT GIKK MYE I DØDENS OG FIKK LITT HJELP EN HALVRUNDE OG SÅ UT SOM EN VINNER PÅ SISTE LANGSIDE MEN GIKK TOM ... HAN KOMMER FRYKTELIG TILBAKE MEN ER FORTSATT LITT FOR IVRIG OG BRUKER OPP KREFTENE PÅ DET..

KJØLBERGJENTA HAR VI HATT EN 2 MND TID, VISER FART MEN IKKE NOK STABILITET ENDA...

EILERT NR 4, KJØLBERGJENTA NR 7, VAR GODKJENT OG FREMGANG TOTALT SETT
Skrevet av Gaus, 29. feb, 2016
LOST GENIUS BLE GJORT TIL FAVORITT I MONTELØPET MEN MANGLET DEN STORE FARTEN OG MISTET MOTET AV Å BLI LAGT UT I 3 SPOR

MYRA BLESEN I PRØVELØP PÅ SØRLANDET, ER FOR HISSIG ENDA OG GALOPPERTE VEKK ET TAP PÅ MINST 80 MTR. HESTEN HAR FLOTTE FARTSRESSURSER OG KAN VINNE LØP UTEN GALOPP FREMOVER... 37!!!/ 2100 V


STRAM VAIER GIKK FLOTT IDAG OG BLE NR 3 UTEN Å KJØRES I BÅNN, NOE SOM ER SVÆRT VIKTIG TIDLIG I STARTEN PÅ NY SESONG ( HAR HATT LANG PAUSE) HAN VAR SLITEN NÅR VI TOK PAUSE PÅ HAM OG HAN TRENGTE EN MYK START PÅ ÅRET. GRATTIS VAIERN!!
Skrevet av Gaus, 22. feb, 2016
ALLTID GÅR I TUR DET GÅR IKKE I TUSEN BITER....
Skrevet av Gaus, 22. feb, 2016
LOKALKJØRING IDAG PÅ KLOSTEWR MEHLIM OG SOLUYM:: VAIER NR 2 EILERT NR 2 BEGGE BRA NORDSTJERNA NR 6 ENDA BEDRE 3 ÅR, INGEMANN TRAVET IKKE I GJØRME
Skrevet av Gaus, 21. feb, 2016
LYKKJE PHILIP TRÅDDE TIL FRA START IDAG OG FIKK TET FRA SPOR 8, HOLDT VELDIG BRA MOT GODE KONKURRENTER OG VANT KNEPENT!!


SALTE GLEIPEN GALOPPERTE MEN KOMMER UT SENERE UNDER BEDRE FORHOLD NYSKODD OG MED SJEKKBITT!! GOD HEST
Skrevet av Gaus, 20. feb, 2016
SKOGLY PRINSEN BLE KJØRT TRANGT PÅ I FØRSTE SVING IDAG OG BLE REDD, SIDEN GALOPPERTE HAN EN GANG TIL I TRANG SITUASJON. UPLASSERT MEN GOD, TAPER ALT FOR MYE! AT DOMMERNE KLARER Å RAPPORTERE HESTEN SKAL JEG SPØRRE OM IMORGEN, DET ER EN GÅTE!! DET BLIR FOR DUMT!!


ROKNE ANN FÅR EN 2 PLASS OG VISER STADIG FORBEDRING, GIR SEG LITT FRA TET MEN GREIT DET, HO ER BEDRE MED RYGGLØP!!

Skrevet av Gaus, 11. feb, 2016
MONTELØP MED TUNDRA OG SKOGLY PRINSEN:

TUNDRA GIKK MED ALT FOR STRAM SJEKK OG BLE SUR

SKOGLY PRINSEN BEIT SEG I TUNGA I VARMINGA OG TRAVET DÅRLIG, TROR DET VAR PGA DET .... SKAL TRENE PÅ TIL HELGA OM DET VAR PGA AT HAN BEIT SEG ELLER HAN TRØBLER I ET BEIN... HAR SETT BRA UT I TRENING SÅ SYNTES DET VAR LITT RART..


ROKNE ANN KNALLFLINK IGJEN, SER SEIERSFARLIG UT MIDT PÅ OPPLØPET MEN GALOPPERER, NR 3

Skrevet av Gaus, 6. feb, 2016
MASSEMEDIA OMTALER MEG SOM SLITER, DET ER VEL MEST PGA UKUNNSKAP... JEG ER LAT!!!

JEG FÅR IKKE MANGE BRA HESTER PÅ TRENINGSLISTA FØR JEG HAR TRENA DE... MEN ETTERVÆRT TJENER DE GODE PENGER...ER DET NOE GALT I DET?!!!


JODA DET ER ET PAR ÅR SIDEN JEG HADDE EN ELITETRAVER PÅ STALLEN ( RAMSTAD ELD 1.5 MILL) MEN DET KOMMER...


IGJEN
Skrevet av Gaus, 4. feb, 2016
LYKKJE PHILIP SLITER VI MED BALANSEN PÅ SÅ HAN TRAVER IKKE LIKE BRA HELE TIDEN, NÅ TRAVET HAN DÅRLIG HELE OPPLØPET NED, JEG GIR IKKE OPP PHILIP BOY, TROR VI FINNER DET UT EN DAG.....
Skrevet av Gaus, 2. feb, 2016
LOST GENIUS ER EN VELDIG BRA HEST SOM VI SER DET, HAN HAR HATT VONDT I ET BAKBEN OG TRØBLET PÅ SVINGER. NÅ SÅ DET BEDRE UT OG AVSLUTTET FORMIDABELT MED STREVSOM INNLEDNING!!! VI HAR TRUA!!


BJARNES VAKRE ROKNE ANN STOD ALENE PÅ 80 MTR TILLEGG IDAG OG VAR IKKE MYE SPILT MEN FIKK ÅPNINGEN ETTER ET LURELØP OG VIPS SÅ BLE DET EN 2 PLASS GITT, PLASS ODDS PÅ NESTEN 7, MEN PRESTASJONEN STOD TIL NESTEN 10!!

OG 20 I STIL...
Skrevet av Gaus, 2. feb, 2016
SØRLANDET SØNDAG :

SALTE GLEIPEN, OLE S NYE HEST, GIKK ENDEL I DØDENS MED GANSKE SLAKK SJEKK OG PIGGSKO , DET GJORDE HAN IKKE SIST HAN VANT SÅ VI HAR MERE Å GÅ PÅ. VELDIG BRA LØP UTEN AT JEG TORDE Å RØRE HAM FØRSTE GANG UT FOR OSS. FÅR GOD KARAKTER!

SKOGLY PRINSEN BLIR LITT USIKKER PÅ SISTE BORTRE OG GALOPPERER, MEN FOR EN AVSLUTNING!! TAR GJEN FELTET I OVERLYDSFART OG BLIR NR 4!!!! FÅR GOD KARAKTER!!


TUNDRA SOM EN RAKETT FRA TILLEGG OG HVILER" I 1000 MTR OG FÅR EN I TRYNET OG MÅ GÅ FOR TIDLIG, LIKEVELL FULLT GODKJENT. GOD KARAKTER! NR 4/27.9
Skrevet av Gaus, 28. jan, 2016
LOST GENIUS GIKK PRØVEMONTELØP MED MALIN OG VAR SOM EN KLOKKE, VANT MED 20 METER OG DET REISTE HAN FRA MED BARE PÅ OPPLØPET, VELDIG FORNØYD MED GUTTEN TIL GJENGEN PÅ GULSET OG TOLLNES!


ROKNE ANN ER VANSKELIG FRA START MEN GÅR GODT TIL SLUTT NÅR JEG FÅR ROET HO NED TIL Å BEGYNNE MED, 4 PR OG 31 TID!!
Skrevet av Gaus, 16. jan, 2016
SKOGLY PRINSEN FIKK SOM FLERE ANDRE EN HEST I FLEISEN OG TAPTE MANGE METER OG KREFTER PÅ OPPBREMSNING PÅ STARTSIDEN, LIKEVEL HOLDER HAN BRUKBART TIL MÅL OG VI ER FORNØYD MED PRESTASJONEN

ROKNE ANN MÅTTE ANGRIPE LITT TIDLIG OG STOD PÅ GODKJENT TIL HENNE Å VÆRE SOM SKAL HA RYGG I DET LENGSTE

TUNDRA GIKK SMYGLØP OG BLE SJENERT INN I OPPLØP, GREI PRESTASJON OG PREMIE OGSÅ PÅ HENNE, STÅR GODT TIL I HOPPEDIVISJONEN OG KAN OVERRASKE SNART