Gjestebok
Sriv gjerne en hilsen,æ synes det e greit få hør fra folk som bryr sæ,spørsmål går bra hvis det ikke blir for personlig,he,he

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Per Andorsen, 23. des, 2009
Gratulerer med den gode sesongen du har hatt iår Gaus,den står det respekt av!Og andelslaget til Ladylike ønsker deg en riktig God Jul og et enda bedre Nyttår:-)


E-post:
Skrevet av Gaus, 21. nov, 2009
Hallai,Belinda,det snør i Sarpsborg vel?Godt spørsmål!?Jeg mente du må holde deg til en mann(kusk)så får du hjelp,ellers vil alle vinne med hesten,og ta for mye av den og hesten varer ikke"(les tjener ikke penger)


Skrevet av Belinda, 12. nov, 2009
hællæ
sender en hilsen fra sapsborg
stå på videre ...
leste litt på siden med sterke meninger og syntes denne her burde strykes eller gjøres om hehe

De fleste topphester har fast kusk hele karrieren,driver du og skifter kusk,har du egentlig ikke forstått noe enkelte forstår

Av erfaring så er det kuskene som dolker oss heste eiere i ryggen
eks ... (som har skjedd 2 ganger )
jeg prater med kusken kvelden før innmelding og han har ingen andre hester å kjøre i det løpet og sier ja til å kjøre min hest
og etter starterklæring så står brått ikke kusken på min hest ????
som skjer med ett stort antall heste eiere
hehe
Det er ikke deg jeg hinter til.....
men du og holm lova noe annet for noen år siden haha
vet ikke om du husker jeg .......

stå på videre hehe
belinda


Hjemmeside: www.runaway-rocket.com
Skrevet av Per Andorsen, 27. sep, 2009
Bra jobba med Lady Gaus!Kjempe fornøyd med hvordan hun holdt farta inn til tredje:-)


E-post:
Skrevet av Gaus, 29. jul, 2009
Hestene er litt opp og ned fortia,kanskje pga at de har vært flinke og tatt seg ut i løp!!men noen er i bra utvikling og de andre kommer igjen og igjen når vi gjør som vi gjør virker det som!!!Ellers takk for innspill på sia!!!Jula på grand canaria ja det hadde vært noe,håper alt går bra med alle mine venner der ute!!!?


Skrevet av Randi Gaustad, 28. jul, 2009
Hei Rune! Takk for sist jul/nyttår på Gran Canaria. Jeg har .funnet lappen med adressen din på og har nå sett den fine hjemmesiden du har. Håper du har det bare bra? Knskje treffes vi igjen denne julen også på samme sted. Rainer og jeg er nå på Leka. Vi har fisket og hatt fin krabbefangst. Vennlig hilsen
Randi og Rainer


E-post:
Skrevet av Terje, 25. jul, 2009
Hei og takk for sist i RATTVIK. Gratulerer med seieren, det må ha vært en lett tur hjem. Vi hadde en lang tur til Stavanger, og selv om det ble galopp i løpet, så viste hesten så mye at vi reiste hjem med godt humør.
Ønsker deg alt godt med hestene framover.
Eierne til Tangen Per


E-post:
Skrevet av Therese Mjøen, 24. jul, 2009
Hei!
Jeg kommer til å følge med min bror Brenne Balder.
Hilsen Gullhøna:).


E-post:
Skrevet av Therese Mjøen, 24. jul, 2009
Hei Jan Rune!
Lenge siden sist,men det virker som om at du er veldig lik deg,slik jeg husker deg:)Trivelig å se at du lykkes i travsporten!Jeg har kjøpt meg hester igjen og stortrives med det.Lykke til videre!


E-post:
Skrevet av Gaus, 16. jul, 2009
Takk Svein Erik,Erik Høitomt gjorde en toppjobb mens jeg var i Sverige og kjørte V75 der!Vi fikk 4 de og 30.000 der og,så det ble 130.000 innkjørt på en dag.Ellers håper jeg det går bra med dokker?Til alle kjentfolk ta en tur innom!!!


Skrevet av Sven Erik, 16. jul, 2009
Hallo! Må unnskyld at det har vært en "dau" periode på hjemmesia mi,men har vist litt omsorg for den nylig.Må ta mæ sammen! Ellers GRATULERE med storfin seier på Jarlsberg med Hilderid. Virkelig bra!


E-post:
Hjemmeside: www.123hjemmeside.no/sef
Skrevet av svend schmidt, 8. jul, 2009
Hej..
Jeg var lige inde og kigge på din siden.
Så ligger lige en hilsen!

Svend Schmidt
Davao City Filippinerne


E-post:
Hjemmeside: www.sundlife.dk
Skrevet av Per Andorsen, 3. jul, 2009
God sommer(ferie..)Gaus!Og lykke til med Dobbel cup'n i Årjæng.


E-post:
Skrevet av gaus, 27. jun, 2009
Takk for melding mr.SEF,artig å hør fra Trøndelagen,at det satses på bedekning og de beste hingstene!Her er det ikke mye utenom hest ,men prøver å få med meg en konsert innimellom,og nå er været flott og må hive seg i sjøen eller i Nordsjø(innsjø)noen ganger etterhvert.Håper på besøk i sommer av mange,stikk gjerne innom!GOD SOMMER!!


Skrevet av Sven Erik Fossen, 21. jun, 2009
Hei! GRATULERER MEDKJEMPESEIER I RÄTTVIK med RAMSTAD ELD! Den hesten e superflink.Så beskjeden på hjemmesia mi-men må nok innrøm at æ har vært litt slapp ang.den i det siste! Skjerpelse kreves! Da e det artig å sjå her at det e nånn som følge opp!
Ellers bra her-silokjøring over helga. Hvis æ får det te-så legg æ ved bilde av Åsajerven/Ivers -følungen-den e fin.Vart bedekt i år med Moe Odin.

Mvh.SEF


Hjemmeside: www.123hjemmeside.no/sef