Gjestebok
Sriv gjerne en hilsen,æ synes det e greit få hør fra folk som bryr sæ,spørsmål går bra hvis det ikke blir for personlig,he,he

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Gaus, 27. mai, 2009
VI STARTER MED RAMSTAD ELD MOT KALLBLODSELITEN PÅ ELITELOPPSHELGA TIL HELGA!!!VI TRENGER FLYT OG AT DERE HEIER PÅ OSS!!!PREMIE ER MÅLET!!


Skrevet av Per, 11. apr, 2009
Stå på Gaus!Vi hesteiere følger spent med på treningsrapportene:-)


E-post:
Skrevet av gaus, 21. mar, 2009
Står forann en viktig sesong og mye avhenger på hva jeg får gjort i stallen nå!Jeg får skru på varmen i stua og ringe Dere litt ofte istedet,he,he.Jeg skulle likt og tatt ferie men jaggu det er ikke lett kan jeg berette,helt umulig!!Ellers håper jeg folk skriver her og støtter opp om siden !


Skrevet av modern og fadern, 4. mar, 2009
EN HILSEN VI SENDER FRA PLAYA DEL INGLES.HER HAR DU SKULLE HA VERT,NYDELIG VEDER,TA EN TUR NEDOVER DA!
SKAL SE PO NY BIL IDAG.JORID KOMMER NEDOVER IDAG. HILSEN FRA OSS.


E-post:
Skrevet av Anette, 24. feb, 2009
Hei! Det blir bedre og bedre her ser jeg! Stå på like godt i år som i fjor så tenker jeg vi står på sermoniplass på Bjerke til høsten ;)

Klem Anette


E-post:
Skrevet av gaus, 3. feb, 2009
he,he ja skift hjemmebane!!Ser du har vært i arkivet og funnet ett bilde fra Klosterskogen og når du ser på det bildet,så er stallen min under trappa,inngang fra baksia seff,he,he.Her på Klosterskogen er alle cafeer,restaurant og Dameforeningens salgsbod åpen,så velkommen hit everytime!!Håper å få besøk av Dere,gjerne i påska,eller når det passer.Håper ellers at F.P får ordna severdihetene på Leangen!


Skrevet av S.E., 2. feb, 2009
Hei! Leangenkjøring i dag!No ska det bli spennende å sjå om F.P & co. har fått ferdig kroa! Synes det derre byinne å dra i langdrag!!!!(Kanskje noen i styre å stell burde vært blant ulvene på Langedrag????

Mvh.SE.(som også vurderer å skifte travbane!)


Skrevet av Randi Hotvedt, 27. jan, 2009
vi vil også gratulere deg med ny hjemmeside! det blir moro å følge med på.Gleder oss til det kommer bilder av Mikke .....hilsen R og TG


E-post:
Skrevet av erik johansen, 26. jan, 2009
Gratulerer med ny hjemmeside! Vi får håpe på ytterligere framgang i 2009. Er spesielt spent på utviklingen til vår friske 2-åring Brenne Balder, og selvsagt også Ramstad Eld, som forhåpentligvis ikke går seiersløs gjennom dette året.

Travhilsen fra eier av de to ovennevnte kaldblodsene.


E-post:
Skrevet av gaus, 26. jan, 2009
Hei alle sammen!!Takker ærbødigst for alle innspill,er alltid morro å få vink fra venner og familie,storkoselig det!!Jeg står litt stille i produksjonen,he,he,bilder kan jeg ikke legge inn selv så isse skal hjelpe meg,når det blir tid,men forhåpentligvis blir det i uka her.Håper sia blir sjåbar etterhvert og dokker kose dokker!!Klem til alle sammen!


Hjemmeside: www.123hjemmesiden.no/stallgaus
Skrevet av Binni, 25. jan, 2009
Hei. Hær bynne d å bli nå ja. Du har vær kjæmpeflink Gaus. Koseli å læs i dagboka å føl me hæstan dine. Lykke t vidre me hjæmmesia & me hæstan.
Klæms Binni


E-post:
Hjemmeside: binni-myblog.blogspot.com
Skrevet av Ingrid Steen, 24. jan, 2009
Hei hei. Artig å se at du holder på ennå, og nå kan jeg jo følge med litt på det du driver med.
Klem fra Ingrid


E-post:
Skrevet av Martin Gaustad, 24. jan, 2009
Kjempe bra side Jan-Rune. Lykke til videre:)

Mvh Martin


E-post:
Skrevet av Ellinor, 24. jan, 2009
Hei!

Det var flott nå fant jeg den omsider, ha det bra og god helg.


E-post:
Skrevet av gaus, 23. jan, 2009
takk for starthjelp til Sven Erik og Binny,dere er utnevnt til Redaktører og rikssynsere og kan si hva dokker vil om denne siden.Dette ble bestemt på styremøte på stall Gaustad ikveld